Advent

StyleDesignCreate: Adventskrans

Så er julen rigtig sat i gang, og jeg juler på livet løs herhjemme. Mor har lavet adventskrans til os, jeg har lavet adventspakker til kæresten, og julepynten har så småt fundet vej op fra kælderen.

Jeg har også gang i lidt jule-krea, for jeg er nemlig med i Sine og Anne-Mettes julepyntsudveksling. Hvad jeg helt præcis laver er en hemmelighed lidt endnu, men I skal nok få det at se senere på måneden.

StyleDesignCreate: Adventskrans

StyleDesignCreate: Adventskalender

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Det lyder virkelig hyggeligt med juleriet. Jeg glæder mig virkelig meget til at se hvad du finder på af julepynt. Jeg sad og lavede noget julepynten i går. Resten bliver lavet færdig i morgen. I dag står den på uro-produktion.
    Hav en rigtig god dag.

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tusind tak. Jeg er også rigtig spændt på at se hvad alle andre har fundet på at lave. Det bliver spændende at se :)

 

Skriv en kommentar