Ferie i Berchtesgaden

Jeg plejer normalt ikke at dele ferie- eller rejsebilleder her på bloggen, men jeg synes simpelthen, I bliver nødt til at se lidt af alt det fine vi oplevede i vores sommerferie. Min kæreste, Morten, og jeg var nemlig på vandreferie i Berchtesgaden, som ligger i det aller sydligste Tyskland, helt nede ved Alperne nær grænsen til Østrig.

Vi havde lejet en hyggelig lille lejlighed i Berchtesgaden via Airbnb. Lejligheden lå op ad en klippe, og det var en prøvelse at komme både til og fra lejligheden, da vejen var ekstremt stejl. Nedenfor ser du byen som den så ud, da vi ankom med meget lavthængende skyer. Det var et imponerende syn.

Hver dag tog vi på vandreture rundt omkring Berchtesgaden. Der findes virkelig mange vandreruter i området, og Berchtedgaden har endda en app, hvor man kan finde ruter baseret på sværhedsgrad, tema, højdemeter, mm. Vi gik ca. 12-17 km hver dag. Det lyder måske ikke af meget, men det er hårdt at vandre i bjergene, og det blev alligevel til 5-6 times vandring hver dag.

Nedenfor er et billede af søen Hintersee. Virkelig idyllisk sø med det klareste vand. Den gik vi en lille tur rundt om og et par timer senere sad vi på toppen af et bjerg og kiggede ned på søen (med meget trætte ben). Vi så også Königsee, prøvede Jennerbahn, vandrede i Almbach Klamm og Aschaur Klamm og besteg bjerget “Toter Mann”.

Der er virkelig smuk, smuk natur ved Alperne, og jeg håber ikke det er sidste gang, jeg besøger dem. Vandreferie er jeg også blevet lidt bidt af. Det er en virkelig dejlig og afslappet ferieform. Det er lækkert bare at kunne bruge kroppen, nyde den smukke natur og finde lidt indre ro. Med sådanne omgivelser er det nemt at koble helt af og glemme alt om arbejde og dagligdag derhjemme.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar