Confessions of a go-card-aholic

StyleDesignCreate: Go-cards

StyleDesignCreate: Go-cards

Jeg har samlet på go-cards i flere år nu, og jeg elsker simpelthen de små kunstværker man kan finde på postkortene. Jeg har samlet en god stak efterhånden og har en drøm om at de skal bruges i boligindretningen på et tidspunkt. Præcis hvordan og hvor ved jeg endnu ikke, men jeg har set flere gode idéer på pinterest. Se fx disse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

StyleDesignCreate: Go-cards

Postkortene ovenfor er nogle få af mine favoritter.

StyleDesignCreate: Go-cards

For over et år siden fik jeg Frank Kerdils PineApple pendel til go-cards af kæresten. Det vagt selvfølgelig stor begejstring, og jeg er stadig rigtig glad for den.

StyleDesignCreate: Go-cards

Udover lampen bruger jeg også mange af postkortene som små billeder i indretningen.

StyleDesignCreate: Go-cards

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar