Ny styling af teaktræ skænken

Teaktræ skænk

Efter en lille ommøblering i stuen trængte min elskede teaktræ-skænk til ny styling, så nu ser den sådan ud.

Efter lang tid med tre låger har vi valgt at fjerne én og bruge den del som åben reol til bøger.

Teaktræ skænk

Vaserne på skænken er gaver og lån fra min mor, og fadet er et arvestykke fra min bedstemor. Plakaterne er også nye. Her har jeg fundet motiverne inde på en side som hedder Rawpixel. De har en sektion med public domain billeder, hvor der er gamle motiver, som man frit må bruge. Disse er fra et gammelt amerikansk natur-leksikon fra 1892.

Teaktræ skænk

Ved siden af skænken står vores sofa med vores nye sofapuder. Her har vi også fået et nyt billede fra samme hjemmeside.

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

 1. karen siger:

  Hej :-)
  hvor er det teak skænk fin ! jeg elsker den osse – men har dog ikke haft held med at finde en. Må man spørge hvor du har fundet den henne ? Sofaen ser også dejlig ud, ikke for stor. vi er ved at indrette nyt hus der bare driller og vi skal af med en alt for stor sofa. Må man også spørge hvor den er fra ? :-) tak for dine indlæg de er bare fine :-)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Karen :) Skænken er jeg også stadig meget glad for. Den er fundet for snart 10 år siden i en genbrugsbutik i Skive. Sofaen er fra Sinnerup, men jeg ved ikke om de stadig har den. Jeg kan se i arkiverne, at det er ved at være 7 år siden vi købte den.

 2. Janni siger:

  Teaktræ skænken ser virkelig godt ud. Hvordan fjernede i den ene låge? Var i nødt til at skille den, eller kunne i få den ud uden?
  Mvh Janni

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Janni,
   Tak skal du have. Lågerne kører på en slags skinner, lidt ligesom moderne skydelåger, så lågen kunne bare ganske simpelt løftes af, og er nem at sætte på igen, hvis det skulle blive aktuelt.

 3. Dorte siger:

  Hej, sælger du din skænk på Marketplace eller er der bare en anden som har brugt dit billede?
  Mvh Dorte

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Dorte,
   Nej, min skænk er ikke til salg og jeg har ikke tilladt nogen at bruge billedet. Jeg har fundet annoncen på marketplace og bedt sælger om at fjerne mine billeder. Tak fordi du gjorde opmærksom på det :)

 

Skriv en kommentar