Nyt gammelt spejl

Jeg er som tidligere nævnt startet på nyt arbejde, hvilket tager en stor del af min tid og overskud, så derfor har der været stille på bloggen, og vil nok også være det det næste stykke tid. Jeg pendler og er hjemmefra mere end 12 timer om dagen, så jeg er stadig ved at lære at udnytte pendler-tiden bedst muligt og få det hele og mig selv til at hænge sammen.

Men nu har jeg heldigvis haft en dejlig afslappende weekend og dermed tid og overskud til bloggen.

Jeg har længe set billeder af spejle og ure, som hænges op ved hjælp af bælter (flere af dem kan ses her på min pinterest profil, og lige så længe har jeg haft lyst til at afprøve idéen herhjemme.

Muligheden bød sig, da jeg fandt ud af, at min bedstemor havde min fasters gamle runde spejl stående i sit pulterkammer. Bælterne købte jeg for lang tid siden på tilbud, så det hele skulle bare samles og hænges op. Jeg satte bælterne sammen og fastgjorde dem til spejlet med nogle få stykker dobbeltklæbende tape. En nem og fin løsning. Jeg leder dog stadig efter et andet spejl, da jeg synes dette er lidt for lille.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar