Dymo-glæde

StyleDesignCreate: Dymo tape

Vi er lige flyttet i en ny lejlighed, som har væsentlig mindre skabsplads i køkkenet end vores gamle lejlighed. Det har resulteret i nogle kreative former for opbevaring.

En af løsningerne blev hylder med store krukker til bl.a. mel, gryn og kerner, som jeg længe har ønsket mig. Oven i købet betød det endnu en god grund til at finde dymo tapen frem og få lavet nogle fine labels.

StyleDesignCreate: Dymo tape

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

 1. Det ser vildt godt ud! Det er så dejlig overskueligt at se på.
  kunne også godt tænke mig at have mel m.v. stående fremme, i stedet for i skabet. Skal have det hele ud hver gang jeg bager.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak :) Ja, det er nemlig rigtig dejligt, at man hurtigt kan se, hvad man har og nemt kan komme til det.

 2. Helle siger:

  Hvor har du købt glaskrukkerne?
  Det er virkelig en god ide :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Krukkerne er fra Ikea. Jeg ved ikke om de stadig har dem, men ellers har de garanteret noget der minder om :)

 3. Malene siger:

  Nogle fødevarers kvalitet og holdbarhed forringes, hvis de udsættes for sollys. Så det ville jeg nok lige tjekke, inden jeg stillede dem frem på den ellers meget dekorative måde. Bøtter af metal eller farvet plastik eller af porcelæn kunne måske være alternativer? Blot en tanke…

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak for info, det havde jeg slet ikke tænkt på. Indtil nu har jeg dog ikke oplevet at melet eller kornene er blevet dårlige, men det er da helt sikkert noget, man skal være opmærksom på. Idéen med dymo vil også gøre sig rigtig godt på bøtter af metal eller plastik.

 

Skriv en kommentar