Små hylder med grafiske striber

Små diy-hylder med grafiske striber

I køkkenet har vi nogle smalle hylder, hvor vi har glas med fx mel, pasta, korn og frø. Tidligere har vi brugt en billedhylde fra Ikea, som også har fungeret ret fint. I kan se dem her. Desværre vejer glassene ret meget, og hylderne var efterhånden begyndt at blive skæve og vippe ud af, så jeg måtte finde en anden løsning.

Det er så godt som umuligt at finde solide hylder med en bredde på 10 cm, så jeg måtte selv i gang og diy. Vi købte en hylde af massiv træ i Ikea (Ekby Tryggve hylden), og savede den derefter midt over på langs, så den blev ca. 10 cm bred. Længden blev også savet til, så den passede på væggen. De små hyldeknægte fandt vi i Silvan, og med 6 skruer i hver hyldeknægt sidder hylder rigtig godt fast og virker meget solide, selvom der er meget vægt på.

Små diy-hylder med grafiske striber

Hylderne kom i starten at se lidt ufærdige ud, syntes jeg, så jeg eksperimenterede med forskellig maling på overfladerne og kanterne, men endte med at sætte masking tape rundt langs kanten. Det passede præcis med tykkelsen på hylden, så det var en nem og flot løsning.

Til sidst gav jeg alle skruer en klat hvid maling, så de fremstår lidt mere usynlige (men det kommer jeg sikkert til at hade mig selv for, den dag de skal pilles ned igen – den tid, den sorg).

Små diy-hylder med grafiske striber

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar