Nyt liv til genbrugsskænken

Lille skænk

Husker i den lille skænk, som jeg købte i en genbrugsbutik for nogle uger siden? Jeg har været ude at købe maling, grunder og knopper, og den har nu fået lidt af en make-over.

Skænk

Den er blevet vasket, slebet, spartlet og grundet. Alt sammen noget der er lidt en udfordring, når man bor i en 30 kvm stor (lille) lejlighed. Derefter kom en stor udfordring med at få grebene af, da de var limede fast og sad særdeles godt fast.

Jeg malede skænken i en fin mørk turkis farve. Som i kan se på billedet ligger der farveprøver under skænken, og jeg var meget i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge. Lågerne og skufferne har indtil videre kun fået lak og grunder, og jeg er ikke helt sikker på hvilken farve det ender med. Jeg kan godt lide den hvide til den turkise, men måske bliver der for meget hvidt. Skænken mangler også at få greb på, som jeg købte i Sinnerup forleden.

Fortsættelse følger…

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar