Genbrugsfund til et nyt hjem

Kaffefrue

Som jeg nævnte i går var jeg i sidste uge på genbrugsshopping, da jeg var hjemme og besøge mine forældre nogle dage. Jeg fandt nogle rigtig fine ting, selvom nogle af dem dog trænger til en kærlig hånd.

Denne søde dåse eller kaffefrue, som manden i butikken kaldte den, kunne jeg simpelthen ikke stå for. Den er ikke særlig gammel, da jeg kan se at den er fra Tiger. Jeg har dog aldrig set den i deres butikker. Hatten kan skrues af, og så sidder skeen fast med en magnet på siden. Jeg drikker ikke kaffe, så jeg er ikke helt sikker på hvad den skal bruges til.

Skænk

Denne lille skænk eller komode var et impulskøb. Jeg har egentlig ikke brug for den, og jeg er ikke sikker på hvor der er plads til den henne, men til 125kr kunne jeg ikke lade den stå. Den trænger til en god omgang maling, men jeg er endnu ikke sikker på hvilke farver det skal være. Forslag modtages gerne. Den havde oprindeligt et spejl ovenpå og har nok fungeret som sminkebord. Jeg kunne forestille mig, at den kommer til at fungere som et slags siddemøbel i entreen.

Herudover købte jeg også et stort teaktræs dækketøjsskab med tre skydelåger og skuffer. Det er rigtig fint, men ret stort, så derfor står det hjemme ved mine forældre, indtil jeg flytter om et knap to måneder. Jeg flytter ind ved min kæreste som har en noget større lejlighed og derfor forhåbentlig også plads til de fleste af mine loppefund. Alt i alt brugte jeg mindre end 600kr på alle tre ting, så jeg synes det var et kup i forhold til de priser man finder i de større byer.

Nummer fem

Hjemme ved mine forældre fandt min mor og jeg dette fine husnummer i hendes gemmere. Det fik jeg også med hjem, selvom jeg nu ikke kommer til at bo på nummer fem. Det kan sikkert komme til at pynte et sted.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar