Teaktræs- sofabordet

Indretnign med teaktræ sofabord

Min kærlighed til teaktræ er bestemt ikke blevet mindre, siden jeg købte mit første teaktræsmøbel: Teaktræsskænken. Efterhånden har jeg fået overbevist kæresten om det fine i teaktræ (okay, Mad Men har vist også hjulpet mig en hel del på den front), og vi har både investeret i en retro lænestol i teaktræ, og nu også det flotteste sofabord i teaktræ.

Efter sofabordet kom ind, var det dog som om, indretningen i stuen ikke helt gav mening mere, og det resulterede i en større ommøblering, nye hylder og nye billeder. Vi har sat en billedhylde op, som går fra væg til væg over sofaen. Jeg synes det giver en ret fin effekt.

Indretnign med teaktræ sofabord

Kæresten fik også sin længe ønskede minibar (dog en ret lille version af den, men stadig). Så nu kan han sætte sig til rette i lænestolen under billederne af Dronning Ingrid og Kong Frederik og nyde en whiskey fra minibaren.

Barskab i stuen

Nu jeg havde kameraet fremme snuppede jeg også lige et par billeder fra spisestuen. Teaktræ-skænken står stadig og stråler sammen med retro mejeri-plakaten og cirkelkaffe-damen.

Retro skænk i teaktræ

På den modsatte væg er billederne med gocards, som jeg ikke helt kan bestemme mig for om skal blive hængende eller udskiftes med noget helt andet.

Spisestue

Måske kan du også lide...

8 kommentarer

 1. Joan siger:

  hvor bor du hyggeligt :)

 2. Christina siger:

  Hvor er dit tæppe under sofabordet fra?

 3. Cille siger:

  Super fint sofabord! :)
  Kan jeg spørge hvad målene er for sofabordet, og hvor du har fundet det?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak :) Sofabordet er fundet på den blå avis og købt fra et dødsbo. Jeg tror det måler ca. 120 x 50 cm. En rigtig fin størrelse, som ellers er svær at finde. De fleste teak-sofaborde er længere eller også er det små side-borde.

 4. Karina Elberg Jensen siger:

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. :)
  Må jeg spørge hvor sofaen er fra?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak :) Sofaen er købt i Sinnerup – jeg tror stadig de har modellen.

 

Skriv en kommentar