Indbygget bænk i entreen

Min kæreste og jeg flyttede i vores nybyggede hus i november sidste år, og de sidste mange måneder er gået med at komme helt i mål med huset. Når man kommer fra en lille lejlighed på små 70 kvadratmeter, er der lige pludselig meget plads at gøre med i et 160 kvadratmeter stort hus. Entreen har været et af de steder, som har fået lov at ligge lidt hen, fordi vi ikke var helt sikre på, hvad der skulle være.

Nu har vi dog endelig fået gjort noget ved det. Entreen har en lille niche, hvor vi har lavet en indbygget bænk. Bænken er lavet af en plade af grantræ, som er savet til, så den passer præcis ind i det lille indhak. Hverken jeg eller min kæreste er de store handymænd, så bare det at få savet pladen til var en udfordring i sig selv, da det vidste sig, at væggene ikke var 100% lige.

Pladen har vi sat fast med vinkelbeslag, som næsten ikke kan ses. Derudover har vi købt nogle store hyldeknægte, som måske skal sættes på senere. Det ser dog ud til at vinkelbeslagene holder rigtig fint i sig selv.

Jeg har syet en pude til bænken, som er lavet så den passer helt præcist ind i nichen. Den er syet af møbelstof fra Stof og Stil, og inden i er der er skumgummi-madras, også fra Stof og Stil. Oprindeligt havde vi tænkt, at der skulle nogle store stofbetrukne knapper på puden, men dem fravalgte vi igen, da det vil få stoffet til at rynke for meget.

Knagerne over bænken er træknager i forskellige størrelser fra Jem og Fix.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Hvor ser det godt ud! Og jeg er noget så misundelig på sådan en siddeplads i entréen – pt. må vi selv undvære, da der simpelthen ikke er plads, men det står på den lange liste af ønsker, der skal være i vores næste hjem når vi engang skal forlade den nuværende og rykke til noget større. Tak for inspirationen!

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tusind tak for de søde ord, Kristina. Ja, det er så dejligt at man lige kan sidde på bænken når man fx tager sko på. Kan godt forsåt at det står på ønskelisten :)

 

Skriv en kommentar