Ny entre med nyt tæppe

Nyt entremøbel

Siden vi flyttede ind i vores lejlighed for godt halvandet år siden, har jeg aldrig været helt tilfreds med vores lille entre-hjørne. Det virkede for presset og der var dårlig plads til sko og jakker.

Vi har derfor købt et nyt entre-møbel, som passer rigtig fint ind, virker mere let og giver god plads til sko, tasker og andet grej. Det er en bænk i fiberbeton med en matchende kassen ovenpå fra Sinnerup.

Nyt entremøbel

Samtidig købte vi et nyt tæppe. Jeg kunne dog ikke finde et tæppe, som passede i størrelsen og formen. Jeg ville nemlig gerne have et tæppe som rundede i det ene hjørne, så det stadig kunne være stort, men samtidig ikke gå for langt ud i rummet.

Vi endte med at købe et stort OSTED tæppe fra Ikea, som jeg selv rettede til. Tæppet er groft vævet med et tekstil-bånd rundt langs kanten. Jeg brugte en opsprætter og fjernede forsigtigt kanten på tæppets to sider og klippede derefter tæppet til i den ønskede form. Jeg opgav hurtigt at sy båndet fast igen, da tæppet er alt for tykt at sy igennem. I stedet købte jeg to tuber kontaktlim, åbnede alle døre og vinduer for udluftning, og gik i gang med at lime kanten på igen.

Nyt tæppe i en entreen

Enkelte steder er limen trukket igennem tekstil-båndet, og det er blevet lidt mørkere, men bortset fra det, kan man ikke se, at kanten ikke er syet rigtigt på.  Efter to måneder har båndet stadig ikke løsnet sig et eneste sted, så det er også en ret holdbar løsning.

Nyt tæppe i en entreen

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Henriette siger:

  Wauw! Hvor er det nogle lækre møbler! Det rå look går lige i hjertet på mig. Tror lige jeg fik en lækker idé til vores umulige tv-hjørne :D

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak. Jeg er også vild med det rå look, og møblet ville helt sikkert også gøre sig rigtig godt som tv-møbel :)

 2. Louise siger:

  Hej,

  Jeg er helt vild med bænken fra Sinnerup og det ser super fedt ud som entremøbel. Kan du fortælle mig hvad målene er, for det jeg kan finde på Sinnerups hjemmeside virker meget større end dit møbel – er dit 50cm i dybden? Jeg har nemlig en meget lille/smal entre, og 50 cm er vist for stort.

  Og du skriver det er en bænk, er den holdbar nok til at sidde på?

  På forhånd tak

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Louise,

   Mange tak skal du have. Jeg er også rigtig glad for møblet.
   Jeg har været inde på Sinnerups hjemmeside, og jeg tror måske de har skrevet forkerte mål (medmindre de er begyndt at lave den i andre mål). Vores møbel er 100 cm lang, 30 cm dyb og 40 cm høj. Det passer nemlig så fint med, at der lige kan stå en skolængde i dybden. Hvis du har en Sinnerup i nærheden, ville jeg tage hen at kigge på møblet, ellers prøv at skrive til deres kundeservice.
   Ja, det ligner en bænk, men den er desværre ikke holdbar nok til at sidde på. Jeg mener, den kan holde til ca. 30 kg.

 

Skriv en kommentar