Hurtige DIY urtepotteskjulere

DIY urtepotteskjulere i stof1

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, og grimme plastikposer og manglende urtepotteskjulere lærer Pernille at sy et par lynhurtige DIY-urtepotteskjulere.

Vi køber tit krydderurter i supermarkedet. Nogle gange får vi brugt det hele og resten ryger ud, men ofte er en del tilbage, og jeg synes det er synd at smide planten ud. Desværre har jeg ikke altid ledige urtepotteskjulere, og planterne står derfor i de grimme plastikposer fra butikken.

DIY urtepotteskjulere i stof1

Denne gang blev jeg dog for træt af at kigge på den løsning. Det var søndag og urtepotteskjulere var ikke nemme at opstøve, så jeg satte mig ved symaskinen og syede disse to på ganske kort tid. De passer perfekt i størrelsen og med en lille skål i bunden, går det også fint med vandingen.

Urtepotteskjulerne er egentlig bare et par poser syet i stof. I bunden har jeg syet hjørnerne ind, så der dannes en firkantet bund. Jeg har planer om at sy et par læder-hanke på. Det tror jeg kunne se rigtig godt ud, og så ville det også være rigtig praktisk, når urtepotten skal flyttes.

DIY urtepotteskjulere i stof1

Den kvikke læser har nok set, at jeg kom til at vende stoffet på hovedet – ikke bare ved én men ved begge urtepotteskjulere. Men som sagt, gik det altså også lynhurtigt med at få dem lavet.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Louise siger:

    Hvor er de fine <3

 

Skriv en kommentar