Blå kjole i mønstermix

Blå kjole i mønstermix

Jeg synes, det er super spændende (men også lidt svært) at mixe forskellige mønstre i et stykke tøj. I denne kjole har jeg blandet lyseblåt småblomstret med et abstract mønster a’la dyreprint, og jeg synes resultatet er blevet spændende og vellykket, fordi farverne passer så fint sammen.

Blå kjole i mønstermix

Jeg har taget udgangspunkt i et symønster på en skjortekjole fra BurdaStyle 5/2022, men har lavet lidt ændringer på mønsteret. Jeg har delt overdelen, så den har fået et bærestykke, jeg har tilføjet små vingeærmer, og så har jeg lavet nederdelen uden mønster og tilføjet usynlige lommer og bæltestropper i siderne.

Blå kjole i mønstermix

Blå kjole i mønstermix

Som (næsten) altid er kjolen refashion og er således syet af to gamle kjoler, som var på vej til genbrugscontaineren. Den ene havde den tidligere ejer allerede lavet nogle ændringer på, så derfor fik jeg den i to stykker, som vist på billedet.

Blå kjole i mønstermix

Blå kjole i mønstermix

Jeg er godt tilfreds med kjolen, og den har allerede været brugt flere gange.

Blå kjole i mønstermix

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar