Kjole med mønstermix

Mønstermix kjole af skjorter

Jeg har kastet mig ud i en helt ny disciplin med denne kjole: mønstermix. Oftest tager jeg det nemme, sikre valg og sætter mønstrede stoffer sammen med en ensfarvet base, men denne gang skulle der prøves noget nyt.

Mønstermix kjole af skjorter

Kjolen har faktisk ligget på køl i lidt tid, da jeg ikke var helt tilfreds med den. På det tidspunkt havde jeg sat det mørkeblå sammen med hvidt stof i midten, men det blev alt for formelt og upraktisk for mig. En dag, da jeg ryddede op, kom kjolen tilfældigvis til at ligge ved siden af den aflagte grønne sommertop, som jeg netop havde fået med hjem fra min mor, og så gav det pludselig rigtig god mening at sætte de to stoffer sammen. Det mørkeblå stof kommer også fra en aflagt skjorte.

Skorte brugt til mønstermix-kjole

Kjolen er syet efter en modificeret basismønster fra BurdaStyle, hvor jeg selv har tilføjet ærmer. Der er en usynlig lynlås i ryggen og skjulte lommer i sidesømmen.

Mønstermix kjole af skjorter

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar