Grøn bolero

Grøn bolero

Fornyligt syede jeg en blomstret sommerkjole til forårets og sommerens fester. Kjoler som den har ofte bare arme, og jeg savner tit noget at have over skuldrene i starten af festen, eller hvis det er køligt.

Jeg kom i tanke om et gammelt, gammelt symønster fra bladet “Kreative Kvinder” (som for øvrigt var et fantastisk blad) nr. 4/2007. Det er en af de få rigtig gamle håndarbejdsblade, som jeg har gemt. Der er mange fine ting i, som jeg synes stadig kan bruges, selvom det er 16 år gammelt. Og en af tingene er mønsteret på denne bolero, som er i bladet som tilbehør til konfirmationskjoler.

Grøn bolero

Boleroen syede jeg af en aflagt bluse, som lå i gemmerne. Blusen havde noget fint stof, i en farve og kvalitet, som passede rigtig fint til den nye kjole og til mange af de andre kjoler, jeg har hængende i skabet. Jeg elsker at kunne genbruge stof fra aflagt tøj, så man kan få glæde af det endnu flere år.

Grøn bolero

Mønsteret på boleroen er meget simpel, og den er i princippet ret nem at sy. Jeg havde dog lidt problemer med kanterne, som jeg allerhelst ville have lagt op med usynlige sting, men det blev desværre ikke så usynligt. Løsningen blev at lave en bred belægning og en bred søm, som jeg også synes fungerer fint.

Grøn bolero

Grøn bolero

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Connie Jørgensen siger:

    Hej til jer, er det muligt at få mønstret på denne boleo her. Mvh Connie

 

Skriv en kommentar