Nyt symønster på uglerygsæk i blogshoppen

Uglerygsæk / owl backpack

For snart en måned siden skrev jeg om den nye uglerygsæk, som jeg havde syet. Mønsteret på rygsækken har været længe under vejs, og jeg har tilrettet det rigtig mange gange. Men nu er det i blogshoppen! Det er som digital download, så hvis du køber det via shoppen og betaler med paypal, kan du downloade det med det samme. Køb mønsteret på uglerygsækken her.

Uglerygsæk / owl backpack

Uglerygsækken er rimelig detaljeret, så det er syvejeldningen også blevet. Ikke mindre end 60 billeder har jeg brugt for at illustrere de enkelte trin i syprocessen. Det har været et stort arbejde, men de mange billeder og trin gør det meget nemmere at sy uglerygsækken selv.

Uglerygsæk / owl backpack

Rygsækken er ikke svær at sy, men den indeholder alligevel mange teknikker, som fx lynlås, tittekant og quiltning, så det er bedst hvis disse begreber ikke er helt fremmede inden du går igang (selvom det hele selvfølgelig forklares grundigt undervejs). Rygsækken er heller ikke så tidskrævende og kan sagtens blive færdig inden jul. Mon du mangler en personlig julegave til et barn eller barnlig sjæl? Så hop forbi blogshoppen og læs mere om mønsteret på uglerygsækken.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar