Fars gamle skjorter

StyleDesignCreate: Patchworktæppe af skjorter

Jeg er tit ret hurtig til at snuppe familiens aflagte tøj for at bruge stoffet til forskellige sy-projekter. Jeg synes tit at man kan få noget lidt mere specielt stof fra tøj i forhold til det man kan købe i stofbutikkerne – og så er det jo gratis. Derudover er der ofte sjove detaljer i form af lommer, knapper og bånd, som man kan bruge som en sjov detalje i syningen. Jeg kan også godt lide udfordringen med at få stofmængden til at passe til sy-projektet og evt. finde alternative løsninger der hvor det kniber.

StyleDesignCreate: Patchworktæppe af skjorter

Dette patchworktæppe er lavet af to af min fars gamle skjorter, en af min mors skjorter og en aflagt tunika. Kun bagstykket er nyindkøbt stof.

StyleDesignCreate: Patchworktæppe af skjorter

Jeg synes det er blevet et rigtig sødt og lidt anderledes patchwork babytæppe. På bagsiden har jeg som en sjov detalje sat en lomme fra tunikaen. Inden i tæppet er der et lag fleece, så tæppet både er blødt og varmt. For at holde sammen på alle lagene har jeg punktquiltet det. Det er nærmest usynligt, men sørger for at alle lag hænger sammen og bliver hvor de skal.

StyleDesignCreate: Patchworktæppe af skjorter

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. mutti siger:

  Ej, hvor er det bare godt… og godt lavet

 2. Amalie siger:

  Hvor er det en fed idé – endnu en af alle dem du disker op med.
  Nu får jeg lige lyst til at kigge skabet igennem for gamle klude der kunne genbruges på den her måde :-)
  Tak for al den lækre inspiration !

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak. Skønt at det kan inspirere dig til selv at gå i gang. Der er rigtig mange muligheder i de gamle og måske slidte klude :)

 

Skriv en kommentar