Nye geometri-puder

Pude med geometri

Efter jeg er flyttet ind ved kæresten er vi endt op med et væld af forskellige puder som ikke rigtig passer sammen eller til noget. Jeg gik derfor igang med at sy nye pudebetræk, som kunne skabe lidt sammenhænge i stuen og sofaen.

Pude med geometri

Det blev til to geometri-puder stærkt inspireret af puder fra ferm living og andre krea-bloggere. Se fx de fine puder Marie fra Maries fabrik har syet her. Jeg brugte hvid, grå, sort og petroleumsblå som grundfarver og lavede én af puderne med orange som blikfang og den anden med limegrøn. Begge har sort piping-bånd og lynlås på bagsiden, som man dog ikke rigtig kan se på billedet.

Pude med geometri

Efter kærestens (og eget) ønske syede jeg også to puder i lækkert limegrøn uld med farvede knapper i midten. De blev lidt mindre end jeg havde regnet med, da jeg desværre kom til at købe for lidt stof. Men de passer rigtig godt sammen med de andre puder og har givet sofaen et farverigt løft.

Pude

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Maries Fabrik siger:

    Hvor er de bare blevet fine! Det er altid en udfordring, når man skal få to hjem flettet sammen. Så kan det være en meget god løsning med lidt nyt ;-)

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Mange tak, Marie. Ja, det er lidt en udfordring, men kæresten og jeg har heldigvis samme smag langt hen ad vejen (desværre bare ikke hvad angår teaktræ) :)

 

Skriv en kommentar