Batman til nevøen

Min nevø har været så heldig at få en køjeseng i tidlig fødselsdagsgave. Sådan en hvor man kan have en lille hule under, så den syglade tante (mig!) fik opgaven at sy nogle batman forhæng til hulen under sengen. Forhængene skulle være sorte med et hvidt batman logo på.

Jeg synes det er sjovt at applikere figurer på stof, også selvom det kan være lidt udfordrende med for mange rundinger og kanter. Jeg synes dog tit, at motivet bliver alt for stift af vliesofixen, og det synes jeg især er et problem til et løsthængende forhæng. Derfor har prøvet en ny metode til applikation denne gang. Jeg har stadig brugt vliesofix, men i stedet for at klippe et stort batmanlogo ud af vliesofixen, har jeg klippet det inderste af motivet væk, således at vlisofixen kun dækker den yderste centimeter af motivet. Det giver tilpas stabilitet og limer stoffet ganske fint fast, men man slipper for det meget stive stof. Det er helt sikkert en metode, jeg vil bruge igen en anden gang.

Jeg får ikke lavet så meget krea for tiden, og grunden kan I se på billedet nedenfor. Vi har nemlig haft vandskade i vores kælder-etage, og derfor er vores 3-værelses lejlighed blevet reduceret til 1 beboeligt rum og 1 pulterkammer. Vi krydser fingre for, at det snart bliver løst, så vi kan få glæde af alle vores tre værelser, få lidt styr på rodet og ikke mindst få plads til alle krea-sagerne.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar