Stjerne patchwork-tæppe

Patchwork stjernetæppe

Det er efterhånden rigtig lang tid siden, jeg viste et lille sneak peak på dette patchwork-tæppe. Det er et af de første tæpper, jeg har lavet med mit nye grej (en stor skæremåtte og en stor patchwork-lineal), og hvor er det bare meget meget hurtigere og nemmere at få præcise størrelser, når grejet er i orden.

Patchwork stjernetæppe

Tæppet har faktisk været færdigt længe, men jeg har bare ikke kunne få nogle gode billeder af det. Dels har der været knap med dagslys (heldigvis bliver dagene længere og lysere fra nu), og dels synes jeg, at det er virkelig svært at fotografere patchwork-tæpper. Det er som om, de aldrig rigtig kommer til deres ret på billeder. Jeg har planer om at tage tæpperne med udenfor og fotografere dem der for at få bedre lys og bedre kunne vise tæpperne i deres helhed.

Patchwork stjernetæppe

Tæppet her er jeg blevet rigtig godt tilfreds med (billederne af det, knap så tilfreds). Det er syet af stoffer i fine dushede farver, og mange af dem er rester eller genbrug, hvilket kun gør det endnu bedre. Det er quiltet og har på bagsiden noget lækkert tykt polar fleece, som er virkelig blødt.

Tæppet måler ca. 1 x 1 meter og er syet af ikke mindre end 352 små lapper (når man tæller stjernernes takker med).

Har I forøvrigt set, at jeg har lavet shoppen helt om? Nu er det blevet en separat side med lidt bedre produktstyrring og shopping-flow, og ikke mindst et helt nyt layout. Og så her jeg tilføjet mulighed for at betale med mobilepay.

Patchwork stjernetæppe

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar