Decostudiobys – Inspiration fra Instagram

Decostudiobys

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Jeg har et stykke tid fuldt profilen Decostudiobys, som har det mest fantastiske univers som inkluderer alt med glimmer, perler og farver. Jeg er jo selv ret vild med perlestrik, så derfor er jeg faldet pladask for den måde Decostudiobys dekorerer alverden tøj med perler, pailetter og andre sjove ting. Især er jeg vil med den måde hun opfrisker kraver med flotte perler. Alt tøjet er genbrugstøj, som får en nyt liv ved hjælp af hendes flotte håndsyede dekorationer.

Ud over perlerne og tøjdekorationer, syer hun også de vildeste glimmer-kapper. Det hele sølger hun på sin nstagram-profil, som du kan finde lige her: Decostudiobys.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar