Gul blomstret kjole refashion

Gul blomstret kjole refashion

Min gule kjole var desværre ved at gå i stykker i sømmene og stod ikke til at redde som den var. Derfor besluttede jeg at genbruge stoffet til at lave en ny kjole.

Nedenfor kan I se hvordan kjolen så ud, inden jeg startede.

Gul blomstret kjole

Jeg havde været glad for kjolen, men udfordringen var at sidesømmene var ved at skride, og at den var lidt stram over skuldrene. Derudover ville det passe mig fint, hvis den blev lige et par centimeter længere.  Jeg havde derfor brug for mere stof og valgte at kombinere det gule blomstrede stof med noget sort med hvide prikker. For at fuldende genbrugs-historien stammer det sorte stof fra forsiden af et par aflagte bukser. Det betød, at jeg måtte være lidt kreativ med stofforbruget og lave nogle sammensyninger, bl.a midt for halsudskæringen, som man kan se på billedet nedenfor. Det er heldigvis ikke særlig synligt, når man har kjolen på.

Gul blomstret kjole refashion

Jeg har taget udgangspunkt i et kjolemønster fra Burde 5/2019, som jeg også brugte til kjolen her. Jeg har ændret lidt på mønsteret for at få det til at gå op med det stof, jeg havde til rådighed. Derudover giver symønsteret en meget anderledes kjole, end den jeg syede første gang, da dette stof er tyndt og har meget fald, hvorimod stoffet til den første kjole er lidt stift med meget hold.

Gul blomstret kjole refashion

Bagpå lukkes kjolen med en lynlås, som er fra den oprindelige kjole.

Gul blomstret kjole refashion

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar