Kørepose

Kørepose til baby

Min søster ville gerne have en kørepose til sin kommende datter, så sammen gik vi på jagt efter et symønster til formålet. Vi endte med at bruge dette mønster fra Burda Style (dog ikke købt på hjemmesiden, men blot fundet i bladet – nr 10/2017, som er lånt på biblioteket).

Min søster har selv valgt stoffet, som er fra Stof og Stil.

Kørepose til baby

Mønsteret er rigtig fint, men syvejledningen er meget svær at følge og forstå. Normalt plejer jeg ikke at bruge syvejledninger, men bare sy det i den rækkefølge og på den måde, jeg synes giver mening. Men med denne kørepose, synes jeg det var lidt svært at regne ud, hvordan det nemmest skulle sys sammen, så en mere udførlig syvejledning havde været rart.

Kørepose til baby

Som fyld i køreposen er der brugt en aflagt dyne. I bunden og på forstykket klippede jeg et stykke dyne i facon, så det passede. I det øverste, rundede stykke, plukkede jeg dynen i små stykker, og fyldte rundingen ud.

Kørepose til baby

Køreposen har en løbegang rundt langs den øverste kant og en løbegang under åbningen, så den kan snørres helt sammen.

Kørepose til baby

I begge sider er der lynlåse, så posen kan åbnes helt. Inden i køreposen er der dejligt lunt fleece og i siderne er der lavet huller til en sele.

Kørepose til baby

Af de sidste stofrester syede jeg en lille kanin, som er inspireret af dette pin.

Kørepose til baby

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar