Quiltet penalhus

Jeg har aldrig rigtig været tilfreds med det penalhus, der fulgte med, da jeg købte mine tuscher til min mindfull-malebog. Du kan se lidt af penalhuset her. Det er pink, i noget plastik-agtigt læder og fylder rimelig meget.

Så nu har jeg endelig fået syet et nyt penalhus til tuscherne – endda et som passer helt perfekt, fordi det selvfølgelig er syet på mål til at kunne rumme lige præcis de tuscher. Det tilfredsstiller min indre perfektionist, og jeg bliver lidt varm om hjertet, når beholdere passer perfekt til deres indhold :)

Penalhuset er syet ud af en rest grå møbelstof, som jeg har quiltet med bordeaux tråd, som matcher farven på lynlåsen. Jeg har syet stikninger på tværs og med forskellig afstand mellem linjerne for at gøre det lidt mere spændende. Inden i penalhuset er der prikket foer.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar