Mindfull malebog

Den hemmelige have malebog

Mindfull malebog eller meditationsmalebog – det lyder lidt mærkeligt, men sådan har jeg hørt den omtalt, denne malebog. Det er en malebog, som hedder “Den hemmelige have”, og den indeholder en masse fine illustrationer med mange små detaljer, som man kan bruge laaang tid på at sidde og farvelægge.

Jeg har malet en del i bogen i løbet af sommeren, og synes det er rigtig hyggeligt. Det en dejligt afslappende og giver lidt samme ro, som når man sidder og brodere eller laver anden repetitiv håndarbejde. Man koncentrerer sig og tankerne flyder bare af sted.

Desværre er jeg ret dårlig til det der med ret ryg og pæn holdning, så der skal ikke lang tids farvelægning til, før jeg får ondt i ryggen. Jeg tager det derfor farvelægningen i små doser.

Den hemmelige have malebog

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. mutti siger:

    tak fordi du har fortalt mig om “malebogen”. Jeg er
    bare solgt :-)

 

Skriv en kommentar