Ur make-over

Ur make-over

Jeg har forvandlet et ur med stof og lidt maling. Jeg købte uret i rema1000, og selvom det tager sig ganske fint ud på billedet, var finishen, farverne og kvaliteten ikke noget at råbe hurra for, så derfor fik den en overhaling.

Ur make-over

Ur make-over

Først fjernede jeg folien med træprint. Det sad allerede løst i siden, så det gik nemt.

Derefter fandt jeg er stykke groft møbelstof, hvor jeg syede linjer som passer med tallenes placering på et ur.

Ur make-over

Ur make-over

Derefter limede jeg stoffet fast på uret med en kombination af vliesofix og dobbeltklæbende tabe. Til sidst klippede jeg stoffet til rundt langs kanten, gav kanten en gang lak og malede urets viser med akryl-maling.

Nu hænger det og pynter i køkkenet.

Ur make-over

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

  1. mutti siger:

    Hold op, en god idé. Du er så god :-) tror jeg vil prøve også.

  2. Die HausFrau siger:

    Det er virkelig et fedt resultat! Det ser skide godt ud.

 

Skriv en kommentar