Sort blomsterhårbånd

Hårbånd med sort blomst

Jeg lavede dette blomster hårbånd til nytårsaften sidste år, og kom lige i tanke om det da jeg skulle finde en kjole for nytårsaften dette år.

Jeg fulgte en vejledning på Little Sweet Hearts’ blog på det de kalder  Hana Kanzashi blomster. Det er en slags origami-blomst, hvor hvert blad laves af et firkantet stykke stof, som foldes på en bestemt måde. Det krævede en del mere lim og tålmodighed end jeg havde regnet med, men det var det hele værd.

Støvdragerne er lavet af noget tykt snor, hvor jeg har limet glasperler for enderne. Jeg limede også glasperler på midten af blomsten for at skjule samlingerne.

Den færdige blomst syede jeg på et stykke blonde og syede derefter det hele fast på en hårbøjle (som forøvrigt var hvid, så jeg blev nødt til at dække den med sort stof).

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Nadia siger:

    Looks great!! Love the lace peaking out from behind :)

 

Skriv en kommentar