Traigh Alba – Inspiration fra Instagram

Traigh Alba

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise en profil, som er ny for mig, men som jeg er blevet meget inspireret af. Det er profilen Traigh Alba, som laver den fineste strandkunst. Dorothy, som står bag profilen, laver små, unikke kunstværker af skaller, sneglehuse, glasstykker og andre flotte ting, som er fundet på stranden. De sættes grafisk op, så hvert enkelt stykke udgør en lille del af det samlede værk. Kunstværker viser hun på sin instagram-profil og sælger på Etsy. Se mere på profilen Traigh Alba her.

Jeg er vild med denne form for kunst, og jeg er blevet inspireret til selv at samle nogle skaller og prøve noget lignende i min sommerferie. Det er perfekt til en strandtur, når man hverken er vild med at bade eller ligge og slikke sol.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar