Kalender 2014

StyleDesignCreate: Gratis kalender-print

Jeg havde faktisk fuldstændig glemt alt om den print-selv kalender, som jeg lagde op på bloggen for halvandet år siden, indtil en venlig læser gjorde mig opmærksom på den og spurgte til en 2014-version.

Den er fluks blevet lavet, og nu kan I alle få glæde af den nye kalender (billederne er fra den gamle kalender – bare hvis nogle undrer sig over datoerne) .

StyleDesignCreate: Gratis kalender-print

Sidste år brugte jeg er stor clips til at samle kalenderen med (se det her), men man kan jo også samle den med en spiral, en buksebøjle, en kraftig lædersnor eller sætte den i en ramme og skrive uden på glasset (selvfølgelig med en af de slags tuscher som er beregnet til at skrive på glas og kan vaskes af igen).

Kalenderen er i A4-format, men kan sagtens skæres til i et andet format. Ellers kan man bruge det øverste tomme stykke til ens egne dekorationer, billeder eller illustrationer.

Du kan printe kalenderen ved en print-shop, men kan også sagtens gøre det på din egen printer. Husk blot at sætte udskriftskvaliteten til høj og sideskaleringen til ingen. Det bedste resultat fås ved at printe den ud på kraftigt karton.

Download kalenderen her

Måske kan du også lide...

9 kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Hvor er den fin. Dejligt at du har opdateret kalenderen.

 2. Louise Larsen siger:

  Kan du evt overtales til at lave en 2015 version?? :) Manden og jeg har svært ved at blive enige om designet på vores nye kalender, men den her kan vi begge lide :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Louise,
   Det tror jeg godt, jeg kan :) Dejligt at høre at I begge kan lide kalenderen.
   Jeg planlægger at lægge den nye 2015-kalender op lige omkring eller før nytår.

 3. Louise Larsen siger:

  Dejligt! :D

 4. Kirsten Toft siger:

  Den vil jeg glæde mig til:)

 5. Karoline siger:

  Din kalender er lækker ;) Laver du en 2016 version? :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak. Ja, det tror jeg, men det bliver nok først engang i løbet af december måned.

 6. Betina siger:

  Hej pernille.
  Kan du lave en kalender uden dage og år på? Således at den kan printes og genbruges?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Betina,
   Det er en rigtig god idé at lave en kalender som kan genbruges. Det er ikke noget jeg har planer om at lave lige nu, men jeg vil helt sikkert have det i tankerne når jeg næste gang kaster mig over en ny kalender :)

 

Skriv en kommentar