Flower Press Studio – Inspiration fra Instagram

Flower Press Studio

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Flower Press Studio er en spændende instagram-profil, hvor parret Keith Kralik og Rachel Parri laver den fineste kunst med pressede blomster. De presser selv blomsterne (og underviser i hvordan man gør det), og så placerer de dem i et fint og præcist mønster på papir, så det bliver helt dækket. De har også lavet nogle fine værker i glas, som giver en sjov skyggeeffekt, fordi lyset når igennem glasset.

Jeg har selv presset blomster, da jeg var lille og igen for et par år siden (netop med inspiration fra Flower Press Studio), men jeg må indrømme at det er blot har gjort mig endnu mere imponeret over håndværket, for det er sværere end man skulle tro. Har du selv lyst til at kaste dig over blomsterpres og blive inspireret eller bare kigge på den smukke blomsterkunst, kan du se mere på Flower Press Studios instagram-profil.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar