Bryllupsbog

StyleDesignCreate: Bryllupsbog

For nogle uger siden havde jeg spisebordet fuld af krea-sager, og som lovet i indlægget får I her resultatet af weekendens anstrengelser: En bryllupseventyrbog til det skønneste brudepar.

Vi var en flok veninder, som sammen skrev et eventyr til og om brudeparret. Og ikke overraskende fik jeg opgaven at omsætte historie til bog, hvilket passede mig ganske glimrende. Panduro hobby blev “plyndret” (tak for -70% udsalgspriser!), og jeg gik i gang med printer, saks, papir og klister.

StyleDesignCreate: Bryllupsbog

Jeg blev rigtig tilfreds med resultatet, og jeg og en veninde læste eventyret op for brudeparret under middagen. De blev rigtig glade og rørt og har selvfølgelig fået bogen som et kærligt minde.

StyleDesignCreate: Bryllupsbog

StyleDesignCreate: Bryllupsbog

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Hvor er den fin. Tror jeg er ved at være arbejdsskadet( Arbejder i Panduro), spottede med det samme at tingene var fra Panduro. Men det ser brand godt ud. Synes det er dejligt at se at du har valgt at holde siderne enkle med teksten i fokus.
  Hvad har du limet dekorationsvævet fast med? (bare ren interesse)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Det må være skønt at arbejde sådan et sted :)
   Mange tak – det tog også ret lang tid. Dekorationsvævet har jeg sat fast med selvklæbende tape (det man kan købe i ruller – også i Panduro). Det fungerede fint på det hvide som var rimelig tætvævet, men på det brune, som var mere løst i det, fungerede det ikke så godt. Her satte jeg det fast med selvklæbende tape, satte et stykke tape ovenpå og derefter satte en blomst, en perle eller anden pynt til at skjule alt tapen.

 

Skriv en kommentar