Billedvæg

Billedvæg i farver

I sidste uge var mine forældre på besøg, og min far hjalp med en masse praktiske ting. Han satte blandt andet disse billedhylder op, som vi havde købt i Ikea. Det var et større projekt, da væggene nogle steder er meget porøse og andre steder stenhårde.

Billedvæg i farver

Sammen med hylderne havde vi også købt en masse simple sorte rammer. Dem har jeg nu udfyldt med forskellige prints og udvalgte postkort fra min højtelskede go-cards-samling. Farverne har jeg valgt efter at de skal matche et af kærestens lichtenstein-billeder, som efter planen skal op at hænge ved siden af hylderne.

Billedvæg i farver

Det nyeste på hylden er træ-hånden fra Hay, som vi købte i weekenden, da vi var på weekendtur i København og i den anledning besøgte Hay-butikken på Strøget.

Jeg fik ikke taget mange billeder i København, men kunne dog ikke modstå disse skønne dyr, som stod i gården til det hotel vi boede på.

Dyr i København

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar