Billedvæg

10. august 2012

billedvaeg2

I sidste uge var mine forældre på besøg, og min far hjalp med en masse praktiske ting. Han satte blandt andet disse billedhylder op, som vi havde købt i Ikea. Det var et større projekt, da væggene nogle steder er meget porøse og andre steder stenhårde.

Sammen med hylderne havde vi også købt en masse simple sorte rammer. Dem har jeg nu udfyldt med forskellige prints og udvalgte postkort fra min højtelskede go-cards-samling. Farverne har jeg valgt efter at de skal matche et af kærestens lichtenstein-billeder, som efter planen skal op at hænge ved siden af hylderne.

Det nyeste på hylden er træ-hånden fra Hay, som vi købte i weekenden, da vi var på weekendtur i København og i den anledning besøgte Hay-butikken på Strøget.

Jeg fik ikke taget mange billeder i København, men kunne dog ikke modstå disse skønne dyr, som stod i gården til det hotel vi boede på.

Skriv en kommentar