Skønne print

19. september 2013

StyleDesignCreate: Print med luftballon

Forleden viste jeg mit soveværelse frem, men jeg fik ikke nævnt de skønne print, som pryder billedhylden over sengen.

Printet har jeg fundet på Library of Congress’s prints and  photographs online catalogue, som har den skønneste samling af gamle vintage print, plakater, fotografier og meget mere. De kan downloades i forskellige formater og de fleste er i en god opløsning, som sagtens kan tåle at blive printet i større format. Jeg har selv printet dem – det kan man sagtens slippe af sted med, når printet gerne må se lidt gammelt og slidt ud.

Luftballonerne er fra denne samling.

StyleDesignCreate: Print med luftballon  Del dette indlæg:

2 kommentarer

  1. Tak for linket! Der er virkelig mange fine prints.
    Linket med “fra denne samling” virker desværre ikke.
    Det andet virker heldigvis, har været inde og sætte en masse bogmærker ved de forskellige billeder.

Skriv en kommentar