Soveværelse make-over

StyleDesignCreate: Soveværelse

For få måneder siden flyttede mig og hr. kæreste i ny lejlighed, og vi har derfor haft travlt med indretning, indkøb, ophængning og hvad der ellers skal til for at få en ny lejlighed til at fungere som et hjem. Vores soveværelse ligger lidt gemt og har derfor været ret forsømt, hvad angår indretning. Det lavede jeg om på i sidste uge, da kæresten var væk et par dage.

Jeg fik hængt billedhylde og billeder op, syet nye puder og arrangeret et par natborde. Vi har kigget på mange forskellige natborde, men har ikke kunne finde nogle, der passede ordentlig ind, så indtil videre fungerer to bogstakke som natborde. Jeg synes det ser hyggeligt ud og overvejer, om jeg skal lave et skjult rum i stakken, så der er plads til opbevaring også.

StyleDesignCreate: Soveværelse

Rummet med vores soveværelse har vi valgt at opdele ved hjælp af to garderobeskabe. De er sat lidt ud i rummet så der i siden er plads til fx støvsuger og strygebræt. Jeg har syet et forhæng af stof fra Ikea, som fungere rigtig fint til at skjule de grimme ting. Det er sat fast med et søm i den ene side, og i den anden side kan det hægtes af ved hjælp af en lille krog.

StyleDesignCreate: Soveværelse

StyleDesignCreate: Soveværelse

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar