Computerbilleder

Computerbilleder

Jeg har længe haft en rigtig gammel cd-afspiller stående. Det var den første cd-afspiller mine forældre købte for omkring 15 år siden. Det var dengang det var smart, når afspilleren havde hele to afspillere til kasettebånd, så man kunne optage over :)

Den måtte dog efter 15 års tro tjeneste lade livet, og jeg blev nysgerrig efter at se hvad der var indeni. Jeg gik i gang med værktøjet, splittede den ad og fandt de fineste grønne printplader. Eller fineste og fineste… Både min kærestes og fars kommentar var noget i stil med: “Jamen det er jo bare almindelige printplader?” Og det kan godt være, men jeg synes nu de har nogle rigtig fine farver og mønstre.

Computerbilleder

Jeg rensede printpladerne og tog en masse mærkelige dimser ud. Til sidst blev de skåret til i passende størrelse og fik en ramme hver. De er nu til salg på min amio shop.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar