Kugle-lysestage

Kugle-lysestage af trækugler

Mange krea-kvinder i blogland har  allerede lavet eller ejer en kugle-lysestage af trækugler, og det er da også ved at være en godt stykke tid siden, de kom frem, så jeg er måske den sidste til at komme ind i kampen. – Men nu har jeg altså lavet en.

Kugle-lysestage af trækugler

Jeg fik en masse trækugler af min mor, som jeg tror, hun også havde været i gang med at lave til en kugle-lysestage. Nogle af kuglerne var træfarvet, mens andre var røde, gule, grønne og blå. (Undskyld mor, men der gik altså lidt børnehave i de farver…) Så jeg gik i gang med sandpapir og nogle lidt mere dushede farver.

Kugler er ret besværlige at male, da man jo næsten ikke kan få malet alle sider på én gang, men med et grilspyd, et stativ og en masse lag tynd maling fik jeg dækket kuglerne fint.

Kugle-lysestage af trækugler

Jeg havde egentlig taget billeder under hele krea-processen, men formåede at få dem slettet fra mit kamera. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan det gik til. Men I må så nøjes med billeder af det færdige resultat.

Kugle-lysestage af trækugler

Jeg synes den er blevet rigtig fin, men min store hovedpine er nu, hvordan jeg gør den lidt mere stabil. Kuglerne er lidt flade i bunden, men ikke nok til at holde et stearinlys stabilt. Jeg overvejer, om det bliver nødvendigt at save lidt af bunden for at gøre den mere flad. Eller er der mon nogen, der har andre gode forslag eller erfaringer?

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Helena siger:

    hvor er den fin, har selv lavet en med kobber og sorte kugler.

 

Skriv en kommentar