Gratis kalender-print

printkalender7b

Jeg har længe været på udkig efter en væghængt kalender, som kæresten og jeg kan bruge til at få overblik over tid og aftaler. De fleste kalendere i butikker er dog enten henvendt til børnefamilier, for store eller i bog-form. Derfor besluttede jeg at lave min egen kalender. Jeg synes resultatet blev ret godt, og jeg vil derfor gerne dele det med jer, så I også selv kan printe kalenderen derhjemme.

StyleDesignCreate: Gratis kalender-print

Kalenderen går fra august 2012 til august 2013 (men se den opdaterede 2014-kalender her) og har markeringer af danske helligdage. Derudover er der ikke meget tilføjet på kalenderen, da jeg ønskede så simpelt et udtryk som muligt.

Jeg har printet min kalender på almindeligt 185g hvidt karton fra boghandleren på min billige printer, så det kan sagtens lade sig gøre selv at printe med et fint resultat. Man skal blot sørge for de rigtige print-indstillinger. Sæt udskriftskvaliteten til høj og sideskaleringen til ingen. Kalenderen er i A4-format, men jeg har valgt at skære den til, så den bliver kvadratisk. Samlingen og ophæng af kalenderen har jeg gjort med en stor clips, som senere har fået påklistret en magnet, så den nu kan hænge på køleskabet.

Download kalenderen her. (2014-version her)

StyleDesignCreate: Gratis kalender-print

Kalenderprint

Download kalenderen her. (2014-version her)

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Elsebeth Vigga siger:

  Hej
  Laver du en ikke en evighedskalender?
  Sådan een man kan have alle de fødselsdage og mærkedage i, så man ikke skal overføre alle de samme informationer hvert år.
  Super flot HomePage og spændende kreative projekter.
  Glæder mig til at følge dig.
  Hilsen Elsebeth Vigga

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Elsebeth Vigga,
   Mange tak for de pæne ord. Jeg har ikke umiddelbart planer om at lave en ny kalender, men hvis jeg gør, vil jeg helt sikkert se om det kan blive en evighedskalender. Mange tak for forslaget :)

 

Skriv en kommentar