Mine fletterier

Jeg har efterhånden vist jer en masse forskellige fletttede punge og tasker, som jeg har til salg eller allerede har solgt, men ikke nogle af dem, jeg har valgt at gemme. Jeg fletter meget sjældent med henblik på at sælge, da det egentlig ikke kan betale sig, i forhold til den tid man bruger på sådan en taske eller pung. Hvis man skulle have en fornuftig timepris, vil prisen langt overstige, hvad folk er villige til at betale. Så jeg fletter udelukkende for hyggens skyld og sætter det til salg, som jeg alligevel ikke vil komme til at bruge selv.

Denne lille pung var en af de første punge jeg flettede. Den er flettet af sider fra et kino-blad og den har den helt perfekte størrelse til et par kort og nogle mønter. Jeg bruger den tit når jeg er afsted, men ikke gider tage min almindelige pung med.

Denne taske bruger jeg som toilettaske. Den er flettet af blade fra biografen og blockbuster. Den har en rigtig god størrelse, og så har jeg syet en lille lynlåslomme fast på indersiden af tasken.

Denne pung er lidt større end den første og er flettet i lidt mindre tern. Jeg er helt vild med farverne, som stammer fra et katalog fra Sinnerup. Lynlåsen er i metal  og jeg har sat foer inden i tasken med flere inderlommer. Her er virkelig kræset for detaljen, men det tog godt nok også lang tid.

Til sidst er der min store taske, som har taget rigtig lang tid. Det skulle egentlig have været en endnu større taske til skolebrug, men efter at have flettet lidt regnede jeg mig hurtigt frem til at den størrelse jeg havde i tankerne ville komme til at veje over 2 kg, så den idé blev hurtigt droppet igen. I stedet lavede jeg denne taske, hvor jeg har eksperimenteret med størrelsen på ternene. De bliver minde og mindre i toppen, hvilket giver tasken en rigtig sød facon og runding. Jeg har kun brugt tasken en enkelt gang, men nænner ikke at sælge den.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar