Stor blomstret taske

Stor blomstret taske

Da jeg så Anna Boho-tasken på BurdaStyles website blev jeg inspireret til at lave en lignende taske. Jeg fandt selv på mønstreret, som egentlig bare består af firkanter og trekanter. Ikke noget vildt.

Tasken er stor nok til at indeholde et ringbind og den har lynlåslukning og en inderlomme med lynlås. Den er lavet af imiteret læder og gardinstof. Som pynt har jeg brugt nogle metalringe og en bæltespænde fra et gammelt bælte.

Stor blomstret taske

Af resterne fra tasken lavede jeg et matchende cover til min lommekalender.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Cheryl siger:

  Hi, I really like this bag, its exactly what I was looking for. If possible, I am willing to pay if you could send me a copy of the pattern as I would like something like this to take to a music festival I am going to soon.

  I live in Australia and my email is chez.92@hotmail.com
  Contact will be greatly appreciated.

 2. Pernille siger:

  Unfortunately I don’t have a pattern for this bag. I just measured and cut the fabric as I went along. But it is basically just a squared box with a little gathering at the top and leather details for decoration.

  Alternatively you could buy the Anna Boho Bag pattern on Burda Style. It is similar and just needs a zipper closure.
  http://www.burdastyle.com/projects/anna-boho-bag

 

Skriv en kommentar