Højtaljeret “Kasia” nederdel

Højtaljet sort kasia nederdel

Fornylig brugte jeg en del timer på at lave en sort kjole om til en højtaljeret sort nederdel. Efter flere timers arbejde indså jeg dog at pasformen bare ikke rigtig passede mig. Heldigvis passede den min lillesøster perfekt, så hun fik nederdelen.

Jeg ville stadig gerne have en sort højtaljeret nederdel, så jeg besluttede at bruge Kasia mønsteret fra Burda Style som grundmodel. Jeg lavede en del ændringer ved mønsteret. Jeg forlængede taljen med 8 cm og forkortede nederdelen med 10 cm eller mere. Jeg undgik også at bruge knapper, lommer og smæk, som det originale mønster har, men lavede derimod det hele i ét stykke og satte en usynlig lynlås bagpå.

Nederdelen lavede jeg af nogle stofrester, og sidelommerne er rent faktisk lavet af noget andet stof, men det kan man heldigvis næsten ikke se.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar