Ny grøn kjole

Armygrøn kjole

Det er længe siden, jeg har syet tøj til mig selv. Mine syprojekter er efterhånden oftere puder, patchworktæpper eller andre ting til boligen eller andre folks babyer. Men nu har jeg endelig fået syet en kjole til mig selv. En armygrøn en af slagsen.

Armygrøn kjole

Den er syet efter et mønster fra et gammelt Burda-blad, som længde har ligget og ventet i skuffen. Jeg tilrettede mønsteret en smule, men endte faktisk med at fjerne rettelserne igen, da mønsteret passede perfekt uden tilretninger.

Armygrøn kjole

Kjole-mønsteret er lidt specielt, da bryst-indsnittene går ind fra midten i stedet for fra siden som normalt, men det giver faktisk en rigtig fin form på kjolen og et lidt anderledes udtryk. Og så er det med til at gøre en ensfarvet kjole lidt mere interessant.

Armygrøn kjole

Hvis I undrer jer over baggrunden på disse billeder, er det mine gocards-billeder. De er ikke den bedste baggrund, men lyset er knapt om eftermiddagen, og de er placeret lige der, hvor der kommer mest lys ind i boligen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar