Påske-kjolen

Gul og brun kjole

Jeg har været ved at rydde op i billed-gemmerne og har fundet en del billeder som af en eller anden grund ikke er nået til bloggen endnu. Så vær forberedt på nogle indlæg med gamle billeder det næste stykke tid.

Denne kjole syede jeg for flere år siden af en aflagt kjole i noget fint gul-blomstret stof. Mønsteret lavede jeg selv baseret på en kjole jeg havde set i en butik. Det gule stof får mig automatisk til at tænke på Påske – derfor er kjolen døbt Påske-kjolen. Det er en af de mange kjoler, som jeg desværre ikke har fået brugt. Jeg har det med at sy alt for mange fine kjoler i forhold til hvor mange jeg har brug for. Det ville være mere fornuftigt at sy noget hverdagstøj, men dog ikke helt så sjovt.

Gul og brun kjole

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar