Iphone-taske i læder

Mobil-taske i læder

Jeg har syet mig en Iphone-taske – sådan en som skal hænge rundt om halsen, som jeg aldrig havde troet, at jeg hverken skulle eje, gå med eller have brug for. Men nu har jeg altså fået brug for en nem måde at have telefonen med, når man ikke lige har lommer i kjolen.

Mit arbejde er nemlig flyttet til et kontorfællesskab, og efter gentagende indbrud er sikkerheden blevet skærpet, og man kan ikke længere efterlade sin mobiltelefon på kontoret, når man går til frokost (man skal nemlig bruge telefonen til at låse døren op med).

Mobil-taske i læder

Tasken blev syet hurtigt på en eftermiddag, og den er syet ud af en rest sort læder, jeg havde i overskud.

Fremgangsmåden var simpel. Jeg målte telefonens bredde, lagde 2-3 centimeter til og klippede en lang læder-strimmel i samme bredde. Derefter foldede jeg den ene ende op (ca. 1 cm mindre end telefonens højde) og syede langs de to sider. Efter tasken blev vendt rundt, klippede jeg flappen til og forsynede den med en trykknap, så tasken kan lukkes. Til sidst lavede jeg to små huller foroven og førte en læder-snøre igennem, som blev fæstnet med et par knuder på bagsiden.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar