Grafiske puder

StyleDesignCreate: Grafiske puder

Vi har længe manglet nogle gode store puder til sofaen, fordi flere af vores puder lige så stille er flyttet fra sofaen, og hen i vores spisestuestole (som ikke er så bløde at sidde i). Så da jeg sidst købte en stor bunke stof var det oplagt, at en del af det skulle gå til sofapuder.

StyleDesignCreate: Grafiske puder

Puderne er skønne, fordi de er så store – 60 x 60 cm. Og så er det dejligt, at det mønstrede stof med neon gør, at man ikke så nemt ser rynker og krøller i stoffet (billederne snyder lidt), for det er noget, jeg er ret træt af ved de sidste sofapuder, jeg syede. Og så synes jeg det er lidt sjovt at kombinere læder og almindeligt stof – selvom det er lidt en udfordring når sømrummene skal presses.

Mønsteret på puderne blev til ved lidt af et tilfælde. Jeg havde et andet patchwork-mønster i tankerne, men da jeg skulle tegne det op, tegnede jeg forkert, og det kom der dette ud af. Det er heldigvis bedre end den oprindelige tanke, så jeg er godt tilfreds.

StyleDesignCreate: Grafiske puder

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Sikke nogle lækre puder. Jeg er helt vild med patchwork mønsteret!

 

Skriv en kommentar