Kalenderomslag

StyleDesignCreate: Kalenderomslag

Min mor har tit sin mayland-kalender med i tasken, og det kan være et problem, at kalender åbner sig og siderne bliver krøllede af de andre ting, som ligger i tasken. Derfor efterspurgte hun et omslag til kalender, som kunne beskytte den lidt i tasken.

Så det syede jeg selvfølgelig til hende :)

StyleDesignCreate: Kalenderomslag

Omslaget er syet af tynd bomuldsstof med et tyndt vatterende lag inden i. Jeg har quiltet med neongul tråd i ryggen og på den flap, som beskytter kalenderens åbning. Til sidst er der lavet en simpel lukning med velcro.

Desværre fik jeg ikke taget billeder med kalenderen i, så det må I forestille jer til.

StyleDesignCreate: Kalenderomslag

StyleDesignCreate: Kalenderomslag

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Ih hvor er det blevet flot!

 2. mutti siger:

  Og jeg er bare sååå glad for det,

 3. Hvor er det fint – er det evt nogle du laver på bestilling?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak.
   Nej, det er det desværre ikke på nuværende tidspunkt. Jeg har ikke 100% styr på størrelsen og fremgangsmåden endnu, men det kan være det er noget jeg vil gøre senere, når jeg har prøvet at lave nogle flere.

 

Skriv en kommentar