Rødstribet babykjole

Rødstribet babykjole

Ud af min mors aflagte skjorte har jeg syet den fineste rødstribede babykjole til min kommende niece. Kjolen er syet i str. 6-9 mdr i håb om, at hun kan passe den til næste jul, da jeg synes den er sådan lidt julet med de røde striber og den lidt rustikke blonde.

Rødstribet babykjole

Kjolen er syet efter samme grundmønster, som jeg har syet alle de tidligere babykjoler – bare lidt større.

Rødstribet babykjole

Ærmerne er små flæser, hvor jeg har syet en meget smal babysøm.

Rødstribet babykjole

På midten af kjolen er sat to stykker blonde, som overlapper hinanden, så det ligner ét bredt stykke. På skjorten var der de fineste stofbetrukne knapper, så dem genbrugte jeg foran på kjolen. Dels som en fin detalje og dels for at skjule blondesamlingen i midten.

Rødstribet babykjole

Bagpå bliver kjolen lukket med velcrobånd, som både er nemt at åbne og lukke, men også er fladt, så kjolen er behagelig at ligge på ryggen i.

Rødstribet babykjole

Kjolen blev en ekstra julegave til de kommende forældre.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar