Nederdel i denim-look

Fra skjorte til nederdel diy

Jeg har syet en ny nederdel i denim-look af en aflagt skjortekjole.

Skjorten havde en masse godt stof, men det var alligevel lidt en udfordring at få det lavet til en nederdel. Nendefor kan du se skjorten som den så ud inden jeg gik i gang.

Fra skjorte til nederdel diy

Jeg har taget enkelte billeder af processen. Først startede jeg med at sprætte alle sømme op og stryge alle dele, så jeg bedre kunne se hvor meget stof, der var at gøre med.

For- og bagstykke af skjortekjolen blev også for- og bagstykke på nederdelen. Jeg ville gerne have lidt mere vidde i nederdelen, men skjorten var ikke så bred, så jeg ente med at klippe nogle aflange trekanter af det øverste af ryggen, som kunne sættes ind i siden af nederdelen som en slags kiler.

På billedet nedenfor kan du se de udklippede dele. Øverst er det talje-stykkerne, og det lange stykke til højre er knapstolpen, som jeg gemte for at kunne genbruge på nederdelen.

Fra skjorte til nederdel diy

Her er de fleste dele syet sammen, og der er også kommet lommer i. Der mangler blot talje-stykket og bæltestropper.

Fra skjorte til nederdel diy

Den færdige nederdel, som du kan se nedenfor, er jeg blevet rigtig godt tilfreds med. Jeg er dog spændt på om stoffet holder, for det er ret løst vævet, og jeg har efterfølgende fundet ud af, at det kan have en tendens til at glide i sømmene.

Fra skjorte til nederdel diy

Fra skjorte til nederdel diy

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar