Sportsnederdel

sportsnederdel

“Sports-hvad-for-noget?!” tænkte jeg, første gang jeg hørte ordet sportsnederdel, for i min verden hænger sport og nederdel sjældent sammen. Men ikke desto mindre, har jeg netop syet mig en sportnederdel. Min kæreste og jeg kan nemlig godt lide at tage på vandreture, og i den forbindelse manglede jeg en nederdel, som er behagelig at have på og har god bevægelsesfrihed.

sportsnederdel

Nederdelen har jeg syet at en aflagt kjole, som desværre var for lille. Kjolen var også for smal, så jeg kunne ikke bare klippe den over i taljen, men måtte klippe flere baner af kjolen, som blev syet sammen til nederdelen.

sportsnederdel

Ærmegabet har jeg genbrugt til lommer i siden af nederdelen. Lommer var et absolut must i nederdelen.

sportsnederdel

Bag på er nederdelen syet sammen af to baner, og der er lavet indsnit for bedre pasform. I taljen er der en løbegang med elastik i, så den sidder pænt til, men stadig giver stor bevægelsesfrihed.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar