Frøken Pfaff har fået selskab

Singer symaskine overlocker

Jeg håber, I er kommet godt ind i det nye år og har fået fejret både jul og nytår med manér? Det har jeg. Nytåret blev fejret i ro og mag herhjemme og julen gik med familiehygge og julefrokoster. Jeg fik en masse dejlige julegaver, men en dem er særlig interessant på bloggen, nemlig gaven fra min kæreste: En overlocker! Jeg har længe ønsket mig en overlocker, da det giver en masse ekstra muligheder, især når man skal sy i stræk-stoffer.

Så nu har Frøken Pfaff (min højtelskede symaskine) fået dejligt selskab i form af Hr. Singer. Hr. Singer er nem at have med at gøre, men larmer som et ondt år. Heldigvis er han dygtig til at sy og skære stoffet, så larmen må vi tage med.

belladone dress pattern

Mit første projekt med Hr. Singer bliver at afprøve et mønster, som jeg bestilte fra Deer and Doe. Jeg har længe været lidt lun på deres Belladone dress-mønster, så da de havde rabat på black friday, fik jeg bestilt mønsteret.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar